Stockholm
Ineko AB, Box 90134
120 21 Stockholm
Tel 010 212 21 00

Göteborg
Ineko AB, Bangårdsvägen 8
428 35 Kållered
Tel 010 212 24 00

 

Ekotryckredners – kunskapsbaserat tryck!

Ekotryckredners är ett kunskapsbaserat företag i tryckeribranschen, som sedan oktober 2008 ingår i Intellectakoncernen. Vi verkar inom hela den grafiska värdekedjan där vi levererar alla sorters tjänster och trycksaker.

 

 
Att vi är kunskapsbaserade innebär dels att vi har självständiga specialister inom samtliga produktionssteg, dels att vi arbetar för att sprida vår kunskap till våra kunder och samarbetspartners. Kunskapsspridningen ser vi som ett sätt att dela med oss av vår erfarenhet och göra våra kunder till bättre trycksaksköpare.

I vår hårt konkurrensutsatta bransch börjar ord som erfarenhet och kvalitet vattnas ur och tappa sin betydelse. Vi tycker inte att tryck handlar om det. Tryck handlar om att effektivisera och skapa resultat för våra kunder. Erfarenheten är en förutsättning för att skapa bra trycksaker, men kvalitet kan vi inte säga något om. Kvalitet kan ju vara olika för olika personer, och kvalitet förändras med tiden. Det som är hög kvalitet idag kan vara dålig kvalitet i morgon. I en bransch full av uråldrig erfarenhet och kvalitetssnack, har vi bestämt oss för att kvalitet inte är något som vi avgör. Det är våra kunder som har hela makten över kvalitetsbegreppet. Kvalitet för oss betyder att överträffa våra kunders förväntningar.

Läs mer om våra tjänster!
E-post:
Lösenord: